Grenada

View listings

Realigro.com.hr je prva tražilica širom svijeta za promet nekretninama pomoću koje možete, bilo gdje u svijetu, pregledavati popise stambenih nekretnina za prodaju Grenada

Nekretnina na prodaju u Grenadi

Ako tražite nekretninu za prodaju u Grenati, trebate pročitati naše izvješće o svom tržištu nekretnina. Grenada je zemlja kariba koja se sastoji od glavnog otoka i nekoliko manjih otoka uokolo. Središnji otok Grenada nadimak je Spice otok i uzima ime iz države, predstavlja brežuljkasti teritorij dom za plantaže sapunica. Ovdje se nalazi glavni grad Sv. Jurja, čije šarene kuće, gruzijske građevine i rani Fort George iz 18. stoljeća gledaju na usku luku Carenage. Na jugu se nalazi Grand Anse Beach.

Grenada se nalazi sjeverno od Trinidad i Tobago i južno od Saint Vincenta i Grenadina.

Tržište nekretnina u Grenadi znatno je poraslo 2018., a taj se pozitivan trend očekuje i 2019. godine.

Prošla godina bila je pozitivna godina za Grenadu: nakon skoro sedam godina kontrakcije i stagnacije uzrokovane globalnim gospodarskim kolapsom, konačno vidimo stabilizacijske trendove i znakove rasta na tržištu nekretnina. Dakle, ovo je dobar trenutak ako želite kupiti nekretninu za prodaju u Grenadi.

Oporavak tržišta Grenada posljedica je gospodarskog oporavka Sjedinjenih Država i Ujedinjenog Kraljevstva, budući da većina međunarodnih kupaca zainteresiranih za prodaju nekretnina u Grenadi dolaze iz tih dviju zemalja. Iako strani kupci čine samo 7% transakcija, njihov udio u vrijednosti je značajan.

 

Uspon tržišta također je pogodovao programom Građanstvo po ulaganjima (CBI), koji je omogućio razne luksuzne događaje da bi dobili potrebni kapital kroz frakcionirano vlasništvo ili prodaju udjela u tvrtki.

Ovaj program je postigao značajnu vuču. CBI program bi trebao hraniti daljnji razvoj nekretnina.

Stranci mogu kupiti zemljište u Grenadi. Stranci moraju platiti porez na strano zemljište, što je jednako 10% vrijednosti imovine, koja im daje dozvolu za držanje strane zemlje.

Općenito, prinosi su oko 4,3% za nekretnine u obalnim područjima Grenade, središta najamnine.

Najamnine na otocima su pretežno sezonske, no ta je vrijednost za dugoročne najamnine.

Grenada tržište nekretnina nastavlja se širiti i razvijati, postavljajući novi prodajni rekord nekretnina za prodaju u Grenadi. Nekoliko projekata koji dolaze u 2018. pozicionira se za uspostavljanje novih razina luksuznih nekretnina.

  •  
    Preselio se u Grenadu. Izaslanstvo i živi u Grenadi

        Nakon analize glavnih turističkih i neturističkih destinacija, idealnih za preseljenje, nedvojbeno identificiramo doista jedinstvenu i neponovljivu stvarnost. Uronjen u Karibsko more, nesporni protagonist našeg mini-vodiča danas je otok Grenada. Savršeno mjesto za početak ispočetka, ula ...

Karta, kretanje cijena i statistike

Povezano Nekretnine

Cod. 21636

Prodaja Vila, Grenada, St Patrick, Sauteurs, Mt Rodney

3,347,208.06HRK
Prodaja
Vila

929.03 m²
Nedavno izgrađena, potpuno namješten, 2 kata kuće u lijepom Grenada, 4 spavaće sobe (en-suite Glavna spavaća soba) 3 kupaonice, 2 dnevne boravke, veli...
Karta, kretanje cijena i statistike
 
 
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB